h

SP-Kamerlid Van Bommel spreekt in Castricum over IS

3 september 2015

SP-Kamerlid Van Bommel spreekt in Castricum over IS

Foto: SP

Tweede Kamerlid Harry van Bommel (SP) komt op vrijdagavond 2 oktober  naar Ontmoetingscentrum ‘Geesterhage’ in Castricum om daar te spreken over de opkomst van terreurorganisatie IS en de gevolgen daarvan voor de Koerden in Irak, Syrië en Turkije. Van Bommel bezocht de afgelopen jaren vele malen Koerdisch gebied in Irak en Turkije en bezocht eerder ook Syrië.

In de Tweede Kamer is zijn partij tegen de deelname van Nederland aan de internationale coalitie die met luchtaanvallen IS probeert te stoppen. Van Bommel zal tijdens deze bijeenkomst ingaan op alternatieven voor de militaire aanpak van de internationale coalitie en de kansen voor de Koerden om hun autonomie te versterken. Naast Van Bommel zal ook de Koerd Younis Lutfula (oud-SP-lid van de Provinciale Staten in Utrecht) deelnemen. Het debat begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Adres: Geesterduinweg 3.

 

Voor meer informatie: Petra Gazendam ( 0251-657249 / petragazendam@ziggo.nl

U bent hier