h

Nieuws, augustus 2015

23 augustus 2015

Alkmaar in actie tegen de afbraak van de zorg

Gisteren stonden wij met zo'n 35 man sterk op de Gewelfdestenen Brug in Alkmaar om ons SP geluid te verkondigen. We deden dit in het kader van de actie 'Red de Zorg' van de FNV. 

Lees verder
19 augustus 2015

Aanstaande Zaterdag Manifestatie Red de Zorg in Alkmaar

Op zaterdag 22 augustus voert de SP samen met de FNV actie tegen de bezuinigingen in de zorg. De SP vindt het schandalig dat het kabinet de zorg verder uitkleedt. Steeds meer zorg wordt er door het kabinet overgelaten aan vrijwilligers en de al aan hun limiet zittende mantelzorgers. Zijn er geen vrijwilligers of heeft de zorgbehoevende geen netwerk? Dan heeft hij/zij pech.

Lees verder
12 augustus 2015

Red de zorg

12 September gaan wij met de SP en een aantal andere organisaties waaronder initiatiefnemer FNV naar Amsterdam om te strijden voor een betere zorg! De laatste jaren is de zorg in Nederland tot een mensonwaardig niveau teruggebracht. Wij zeggen STOP! Tot hier en niet verder. Strijd met ons mee en geef u op voor gratis vervoer naar de demonstratie in Amsterdam op 12 september via de volgende link: http://www.fnvvoorzorg.nl/forms/red-de-zorg-demonstratie/ of via de intekenlijst bij onze kraam in de Langestraat. Volg deze site voor de data van de verschillende lokale activiteiten rondom dit thema.

Lees verder

Nieuws per jaar

U bent hier