h

SP Castricum Meldpunt Zorg

Foto: sp ijselstein
SP opent Meldpunt Zorg voor Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en De Woude

Per 1 januari 2015 is er op het gebied van de zorg veel veranderd. Weliswaar horen we vanuit het gemeentehuis veel geruststellende geluiden, maar voor het geval die geluiden wat al te optimistisch zijn, willen we wel de vinger aan de pols houden.

Vult u de hieronder staande velden zo zorgvuldig mogelijk in. Uw melding en persoonlijke gegevens komen alleen terecht bij het Meldpunt Zorg en zullen dus niet worden gepubliceerd op de website.

Uw naam
Wij zijn benieuwd, over welke leeftijdsgroepen de positieve en negatieve ervaringen verdeeld zijn. U hoeft, als u dat niet wilt, deze rubriek niet in te vullen.
Als u prijst stelt op een reactie, vult u dan uw emailadres en/of uw telefoonnummer in. Dat stelt ons tevens in staat contact met u op te nemen voor een eventuele nadere toelichting.
Als u wilt, kunt u hier uw telefoonnummer invullen, zodat wij eventueel contact met u op kunnen nemen.
Hier kunt u aangeven welke zorg uw ontvangt.
Hier kunt u uw ervaringen met de "zorg nieuwe stijl" kwijt. Tegen welke problemen loopt u aan? Welke positieve of negatieve ervaringen heeft u? Welke goede oplossingen zijn er aangeboden of heeft u zelf bedacht?
Wij willen graag weten of uw de zorgontvanger bent of wat uw relatie tot de zorgontvanger is. Meerdere opties zijn toegestaan.
Hier kunt u aangeven waar uw werkzaam bent indien u deze melding voor een cliënt doet.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier