h

Blog

8 juni 2016

De huurder is geen melkkoe!

Een half miljoen huurders in ons land  heeft iedere maand moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Zij zijn meer dan de helft van hun inkomen kwijt aan het betalen van de huur. Toch is dat voor de landelijke PvdA en  VVD nog niet genoeg. Zij dreigen met een nieuwe korting op de huurtoeslag.

Lees verder
2 juli 2014

Marjo Husslage beschouwt algemeen

Hieronder vindt u de tekst zoals Marjo Husslage deze onlangs heeft geschreven voor de Algemene Beschouwing op de voorjaarsnota in Castricum

Lees verder
15 november 2013

Verslag MKB dag ‘Even afrekenen?’ op 11 november 2013, Jaarbeurs, Utrecht

De dag werd geopend door dagvoorzitter Carrie. Daarna werd een documentaire vertoond gemaakt door de SP waarin Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen diverse problemen aankaartte zoals daar zijn de hoge kosten voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen; de geringe kans op ontwikkelsubsidies voor innovaties; en de te hoge kosten voor woon-werklokaties. Kleine bedrijven komen vaak niet in aanmerking voor de aanbestedingen van de overheid omdat de overheid werk bundelt zodat alleen grote bedrijven kunnen intekenen. Kleine bedrijven zouden ook hun krachten moeten mogen bundelen om toch voor de aanbesteding in aanmerking te komen.

Lees verder

U bent hier